HAP Het Perron

klant: HAP Het Perron. jaar: 2017. gemaakt: Logo, visuals, belettering, bewegwijzering..

De huisartsen praktijk Weerdingerstraat in Emmen ging verhuizen naar het Stationsplein, daarbij kwam ook een nieuwe naam Het Perron. Met de nieuwe naam moest er ook een nieuwe huisstijl worden ontwikkeld. Die iets in zich had van het station/perron. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor een Esculaap met een spoorlijn.

Ook de bewegwijzering in het nieuwe pand moest worden ontworpen. Hiervoor hebben wij blauwe “NS” bordjes gebruikt, waar wij de ronde hoeken van het lettertype in terug hebben laten komen. waardoor het aansluit bij de rest van de huisstijl.
Voor de inrichting van het nieuwe pand zou gewerkt worden met fotowanden. De wachtkamer is ingedeeld als een perron. Voor deze want hebben wij een foto van een station gekozen. De wachtkamer zit midden in het pand en heeft geen ramen waar licht vanaf buiten komt, hier is gekozen voor een aantal led panelen te bedrukken met een foto gephotoshopt is om te laten aansluiten bij de fotowand.

HAP Het Perron