Categorie: Webdesign

Jeuring Vloeren

De eigenaar vond het belangrijk dat de website een strakke, professionele uitstraling zou krijgen. Het nieuwe ontwerp viel in een keer in de smaak. De oude site was niet meer van deze tijd en paste niet meer bij de projecten en uitstraling van het bedrijf. Alle vloeren met hun kenmerken moesten overzichtelijk in de website kunnen worden weergegeven, daarnaast ook de branches en de projecten die hierbij horen.

ZorgfocuZ

ZorgfocuZ logo huisstijl webdesign

ZorgfocuZ is een strategisch adviserend onderzoeksbureau in de zorg- en welzijnssector en sociaal domein. Het bedrijf, was op zoek naar een nieuwe website en “misschien” een nieuwe huisstijl. Als snel bleek dat de nieuwe huisstijl er wel moest komen, door ontwikkelingen binnen het bedrijf. De nieuwe huisstijl moest goed aansluiten bij de sector waarin het bedrijf werkt. Een belangrijk kenmerk was dat de huisstijl zo werd gemaakt dat hij ook geschikt zou zijn om door te voeren, met een kleine anapassing, voor de dochterondernemingen. Kleuren en naam.

Enneüs is een dochteronderneming. www.enneus.nl.

Concept Plus bv

De website voor uitgeverij Concept Plus bv. De website hoefde alleen te dienen om de uitgaven en de informatie daarover te tonen. De website is eigelijk voor de edities een soort beknopte mediakaart. Klanten kunnen zien wat voor magazine het is en hoe het eruit ziet. Een rustig website die gericht is op het verstrekken van informatie.

Recreatief totaal

recreatief totaal dtp grafich vormgeving cover

Recreatief totaal, het platform voor de manager in de vrije tijd en recreatie-branche. Het platform biedt praktische informatie, nieuws en noviteiten, aansprekende praktijkvoorbeelden en reportages voor en van bedrijven in recreatie en toerisme. Voor alle soorten recreatieparken, attractieparken/center, kampeerbedrijven, bungalowparken, accommodaties in Nederland en België. Recreatief totaal is het platform voor de recreatie-sector.

Hiervoor heb ik een logo, de website en het magazine mogen ontwerpen. Ook maak ik het magazine 6x per jaar op.

Harwig

Harwig Installatietechniek uit Emmen was nodig aan een nieuwe website toe. Ze hadden online marketing bureau Daarom uit Groningen in geschakeld voor de optimalisatie en onlinemarketing. Maar er moest ook een website ontworpen en gebouwd worden. Dit heb ik mogen doen. Opvallend zijn de kleurblokken die in de huisstijl worden gebruikt. Het grijs en groen uit het logo in combinatie met een derde knallende kleur. De mooie foto’s in de website laten de website tot leven komen en zorgen ervoor dat de website de aandacht trekt.

Nozem

De barbershop in Emmen waar echte mannen terecht kunnen. Dit moest het logo uitstralen. Outdoor, stoer, hipster zijn wie je bent. In iedere man een zelfbewust, stoer en ietwat opstandig jongetje zit, die weet en voelt hoe belangrijk het is tijd voor zichzelf te hebben. Die mogelijkheid biedt nozem barbers & tattoo. “Sometimes the old ways are the best”. Wie zij zijn? NOZEM; rebellen zonder reden. Op zoek naar vrijheid en nieuwe mogelijkheden.

De webshop nozemstore.nl is live en wordt er gewerkt aan een nieuwe website voor nozembarbers.nl

Inside magazine

Lifestyle, house, fashion, cars en food: het zijn de thema’s die centraal staan in Inside magazine. Inside is een luxe leestafelblad met een vernieuwende, opvallende uitstraling. Inside magazine brengt de verhalen van bedrijven uit de onder andere de regio’s Emmen, Assen en Haren tot leven. Voor dit magazine mocht ik de “huisstijl” ontwerpen. Het magazine kenmerkt zich door een double exposure foto op de cover en een minimalistische stijl, die gecombineerd is met een speelse lay-out. Door gebruik te maken van strakke vormen, grote beelden en functionele wit ruimte, ontstaat er een moderne, hippe en opvallende uitstraling die direct in het oog springt.

Circulogo

Circulogo een dienst om logo’s te laten maken op materiaal gemaakt van petflessen. De huisstijl moest worden ontworpen, er moest een logo komen, een website. Voor al het logo moest aansluiten bij het materiaal.